Υπηρεσίες

Κάθε ιδέα σας είναι μοναδική και η προσέγγισή μας στην υλοποίησή της είναι εξατομικευμένη σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Σχεδιασμός & Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα αποτελεί την σύγχρονη "βιτρίνα" της επιχείρησής σας

Σχεδιασμός & Υποστήριξη e-shop

Είτε πρόκειται για υφιστάμενο είτε για δημιουργία νέου e-shop, στην Webgrow κατέχουμε το "Know How"

Digital Marketing

Ο απόλυτος στόχος του on-line Marketing είναι η κάθε εταιρία να επικοινωνήσει επιτυχημένα στο κοινό που επιθυμεί, το μήνυμα που έχει επιλέξει.

Φωτογραφικές Υπηρεσίες

Οι φωτογραφίες είναι οι αφηγητές της ιστορίας σας και η εικόνα των προϊόντων σας...   

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Στη Webgrow η σχεδίαση ιστοσελίδων (web design) ξεκινά με μια διερεύνηση των αναγκών σας και αφού ληφθεί η πληροφόρηση σχετικά με την εταιρεία σας, στήνεται η βασική δομή με τρόπο που να λαμβάνεται υπόψη ο ανταγωνισμός της αγοράς αλλά και οι στόχοι της εταιρίας σας.

Δημιουργούμε καλαίσθητες και απολύτως λειτουργικές ιστοσελίδες που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας, δίνοντάς τη δυνατότητα να ενημερώνετε την ιστοσελίδα σας σε πραγματικό χρόνο.

Βασιζόμαστε σε ποιοτικά CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου) με φιλική δομή προς τις μηχανές αναζήτησης και δημιουργούμε responsive σχεδιασμό ώστε η προβολή των ιστοσελίδων να γίνεται απροβλημάτιστα από οποιαδήποτε συσκευή, όπως κινητά, σταθερούς υπολογιστές και tablets.

Οι Ιστοσελίδες μας συμπεριλαμβάνουν τις βελτιστοποιήσεις on site SEO.  Έτσι εξοικονομείτε χρήματα από τη διαφημιστική προώθηση της ιστοσελίδας στη Google.

Αν επιθυμείτε η Ιστοσελίδα σας μπορεί να περιλάβει λειτουργίες πρόσβασης για ΑΜΕΑ με δυνατότητες πλοήγησης εγκεκριμένες από διεθνή εργαλεία ελέγχου ώστε η σελίδα σας να θεωρείται συμβατή με το WCAG 2.0.

Επιπρόσθετα προσαρμόζουμε την ιστοσελίδα σας σε όποια γλώσσα επιλέξετε.

Αναλαμβάνουμε την ανακατασκευή ιστοσελίδων που ήδη διαθέτετε, εφαρμόζοντας ένα πιο σύγχρονο σχεδιασμό ώστε να ακολουθεί τα τελευταία πρότυπα και προδιαγραφές.

Επιπλέον παρέχουμε τη δυνατότητα ανανέωσης του περιεχομένου υφιστάμενων ιστοσελίδων με δημιουργία κειμένων, γραφιστικών αλλά και φωτογραφικού περιεχομένου ώστε να προσελκύετε το ενδιαφέρον των επισκεπτών σας.

Σχεδιασμός E-SHOP

Είτε πρόκειται για υφιστάμενο είτε για δημιουργία νέου e-shop, στην Webgrow δημιουργούμε από την αρχή ή επανασχεδιάζουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Σας υποστηρίζουμε σε κάθε στάδιο από την έναρξη της λειτουργίας του αλλά και σε όλη την πορεία του ώστε να είναι αποτελεσματικό και αποδοτικό.

Τα E-Shops που δημιουργούμε ανταποκρίνονται σε κινητά, tablet, laptop και σταθερούς υπολογιστές με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Συγκεκριμένα, για κάθε eshop υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσης κάποιων ή και όλων των παρακάτω λειτουργιών στον κώδικα CMS:

 • Βελτιστοποιημένοι σύνδεσμοι για μηχανές αναζήτησης όπως η Google
 • Γρήγορη φόρτωση της σελίδας με τη χρήση LazyLoad εικόνων.
 • Χάρτης  με όλους τους συνδέσμους του E-Shop που διευκολύνει τη γρήγορη ανίχνευση του από τις μηχανές αναζήτησης Site Map.
 • Στατιστικά πωλήσεων και εσόδων, πελατών, παραγγελιών.
 • Backup του eshop με αποθήκευση των αρχείων για τουλάχιστον μία βδομάδα.
 • Σύνδεση με Google Analytics (για τη λήψη στατιστικών επισκεψιμότητας).
 • Σύνδεση στη Google Search Console (διευκολύνει την ανίχνευση του eshop από τη Google).
 • Λειτουργία Cache, για την ταχεία φόρτωση του E-Shop.

Με τη χρήση των εργαλείων marketing και remarketing στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα οι πωλήσεις του μπορούν να ανέβουν σε θεαματικά επίπεδα.

Τα Σχετικά προϊόντα σε ένα  E-Shop  περιλαμβάνουν προτάσεις για παρόμοια ή και συμπληρωματικά είδη του προϊόντος που ενδιαφέρει τον επισκέπτη, διευκολύνοντας τον στην επιλογή του.   Επίσης αυξάνει τις πωλήσεις του καταστήματος σας. 

Τα  Social Media με τα κουμπιά κοινής χρήσης (share) στις σελίδες των προϊόντων, δίνουν στους πελάτες σας τη δυνατότητα να τα παρουσιάσουν σε αυτούς που επιθυμούν. 

Το Φιλτράρισμα των προϊόντων είναι ένα σημαντικό εργαλείο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η δημιουργία  πολλαπλών φίλτρων αναζήτησης διευκολύνει τον επισκέπτη να  εντοπίσει ευκολότερα το προϊόν που επιθυμεί. Το φιλτράρισμα μπορεί να γίνει με βάση τις τιμές, τη δημοτικότητα, το χρώμα, το μέγεθος, το υλικό και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε. Έτσι οι πελάτες κάθε φορά που επισκέπτονται το E-Shop σας  δεν χάνουν χρόνο για να εντοπίσουν το προϊόν και η αγορά του προϊόντος είναι για αυτούς μια ευχάριστη εμπειρία.

Οι πληροφορίες σχετικά με το προϊόν όπως η λεπτομερής του περιγραφή αλλά και οι φωτογραφίες του, κατέχουν σημαντικό ρόλο στην απόφαση αγοράς του επισκέπτη σε ένα E-Shop αλλά και στις κριτικές που θα αφήσει σχετικά με το προϊόν  και το κατάστημα σας.  

Η ασφάλεια των συναλλαγών και η άμεση επιβεβαίωση ότι η συναλλαγή του ολοκληρώθηκε επιτυχώς είναι πολύ σημαντική στις διαδικτυακές αγορές. Ο πελάτης λαμβάνει την επιβεβαίωση της παραγγελίας του και ενημερώνεται για την εξόφληση της μέσω email. Η διασύνδεση μπορεί να γίνει με όποια τράπεζα επιθυμείτε καθώς και με PayPal και  Viva Wallet.  Η συναλλαγή επίσης μπορεί να γίνει με αποστολή σε τραπεζικό λογαριασμό, αντικαταβολή ή και παραλαβή από το κατάστημα.

Digital Marketing

Το Digital Marketing σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε και να προωθήσετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας στοχευμένα στο κοινό που επιθυμείτε.  

Το Social Media Marketing όπως στο Facebook, στο Instagram, στο YouTube,  στο Pinterest είναι ένα πολύ δυνατό και αποτελεσματικό εργαλείο της επιχείρησης σας. Το περιεχόμενο που δημιουργούμε και διαμοιράζουμε στα πλαίσια του Content Marketing προσελκύει το ενδιαφέρον του αγοραστικού σας κοινού. 

Το E-mail Marketing είναι μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους του  Digital Marketing, η χρήση του μπορεί να ανεβάσει τις πωλήσεις της επιχείρησης σας αλλά και να ενημερώσει τους πελάτες που είναι εγγεγραμμένοι στα Newsletter για τα νέα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με ένα E-mail.    

Το Search Engine Optimization (SEO) και το Search Engine Marketing (SEM) διαμορφώνεται έτσι ώστε η επιχείρηση σας να είναι κερδισμένη στη μάχη των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης Google  και σε συνδυασμό με τις πληρωμένες διαφημίσεις στη Google μπορείτε να έχετε ένα θεαματικό αποτέλεσμα στην αύξηση της επισκεψιμότητας της Ιστοσελίδας ή του E-Shop σας. 

Συγκεκριμένα, το SEO είναι η λειτουργία προώθησης της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα της Google που με  λέξεις-κλειδιά εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα της Google. 

Ο χρήστης κατά την αναζήτηση του δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσει το URLτης ιστοσελίδας σας αλλά μπορεί να τη βρει, αν υπάρχει, απευθείας από την Google στα 10 πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησης του.

Η ρύθμιση του SEO περιλαμβάνει τα εξής:

 • Meta Title
 • Meta Description
 • Meta Keywords
 • Keyword Density
 • Tags
 • Friendly Urls

Η διαφήμιση Google Ads είναι must στην online διαφήμιση και με τη διαφήμιση Google Search μπορείτε να επιλέξετε στοχευμένα τους πελάτες που αναζητούν τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας. Η στόχευση μπορεί να γίνει με κριτήρια ηλικιακά, γεωγραφικά, ενδιαφέροντος κλπ.  Επίσης μπορείτε να διαφημιστείτε μέσω του Advertising Display  με τη μορφή banner σε Ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα όπως ειδησεογραφικά sites, blogs αλλά και εφαρμογές κινητών τηλεφώνων.

Φωτογραφικές Υπηρεσίες

Οι φωτογραφίες είναι οι αφηγητές της ιστορίας σας και η εικόνα των προϊόντων σας… 

Η δημιουργία πρωτότυπου και υψηλής αισθητικής  περιεχόμενου φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης είναι το κλειδί για μία επιτυχημένη ιστοσελίδα, ένα e-shop, μία ανάρτηση στα social media και όχι μόνο.  

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της φωτογραφίας και του βίντεο, με εξειδίκευση στα προϊόντα και τους επαγγελματικούς χώρους, παρέχουμε επαγγελματικό περιεχόμενο φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης.

Επιπλέον παρεχόμενες φωτογραφικές υπηρεσίες:

 • Φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων & προϊόντων
 • Φωτογράφιση πορτραίτων
 • Φωτογράφιση εκδηλώσεων
 • Εκτυπώσεις 
 • Ψηφιοποίηση 
 • Ξεφοντάρισμα
 • Αυτόματες φωτογραφίες (ταυτότητας, διαβατηρίου, πάσου κ.λ.π)
 

© Copyright WEBGROW 2020.   All rights reserved