Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Στη Webgrow η σχεδίαση ιστοσελίδων (web design) ξεκινά με μια διερεύνηση των αναγκών σας και αφού ληφθεί η πληροφόρηση σχετικά με την εταιρεία σας, στήνεται η βασική δομή με τρόπο που να λαμβάνεται υπόψη ο ανταγωνισμός της αγοράς αλλά και οι στόχοι της εταιρίας σας.

Δημιουργούμε καλαίσθητες και απολύτως λειτουργικές ιστοσελίδες που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας, δίνοντάς τη δυνατότητα να ενημερώνετε την ιστοσελίδα σας σε πραγματικό χρόνο.

Βασιζόμαστε σε ποιοτικά CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου) με φιλική δομή προς τις μηχανές αναζήτησης και δημιουργούμε responsive σχεδιασμό ώστε η προβολή των ιστοσελίδων να γίνεται απροβλημάτιστα από οποιαδήποτε συσκευή, όπως κινητά, σταθερούς υπολογιστές και tablets.

Οι Ιστοσελίδες μας συμπεριλαμβάνουν τις βελτιστοποιήσεις on site SEO.  Έτσι εξοικονομείτε χρήματα από τη διαφημιστική προώθηση της ιστοσελίδας στη Google.

Αν επιθυμείτε η Ιστοσελίδα σας μπορεί να περιλάβει λειτουργίες πρόσβασης για ΑΜΕΑ με δυνατότητες πλοήγησης εγκεκριμένες από διεθνή εργαλεία ελέγχου ώστε η σελίδα σας να θεωρείται συμβατή με το WCAG 2.0.

Επιπρόσθετα προσαρμόζουμε την ιστοσελίδα σας σε όποια γλώσσα επιλέξετε.

Αναλαμβάνουμε την ανακατασκευή ιστοσελίδων που ήδη διαθέτετε, εφαρμόζοντας ένα πιο σύγχρονο σχεδιασμό ώστε να ακολουθεί τα τελευταία πρότυπα και προδιαγραφές.

Επιπλέον παρέχουμε τη δυνατότητα ανανέωσης του περιεχομένου υφιστάμενων ιστοσελίδων με δημιουργία κειμένων, γραφιστικών αλλά και φωτογραφικού περιεχομένου ώστε να προσελκύετε το ενδιαφέρον των επισκεπτών σας.

Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε τη νέα ιστοσελίδα του φωτογράφου Ιωάννη Κωλέτση προσαρμοσμένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΕΣΠΑ για ΑΜΕΑ

Η δόμησή της έγινε χωρίς να θυσιαστεί η καλαισθησία, με προσανατολισμό στις προδιαγραφές για προσβασιμότητα ΑΜΕΑ σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines) το οποίο ορίζει τις παραμέτρους ώστε μια ιστοσελίδα να χαρακτηρίζεται ως φιλική για ΑΜΕΑ. Διευκολύνεται έτσι η πρόσβαση σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες , οι οποίοι μπορούν να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα με εύκολο τρόπο και πέρασε επιτυχώς τον έλεγχο μέσω ΕΣΠΑ.

Η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας PHDISTRIBUTIONS με 60 χρόνια στο χώρο του γενικού εμπορίου, είναι έτοιμη!

Με λιτό σχεδιασμό και ως στόχο την παρουσίαση της δραστηριότητας της επιχείρησης και την διευκόλυνση επικοινωνίας με τους πελάτες της, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια ευέλικτη ιστοσελίδα στην αγγλική γλώσσα παρουσιάζοντας την πορεία της στο χρόνο και τις νέες επιχειρηματικές της κινήσεις.

Αναλάβαμε και υλοποιήσαμε την δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της επιχείρησης “Πωγώνι” καθώς και την φωτογράφηση όλων των παραδοσιακών προϊόντων της που παράγει παραδοσιακά αγνά υλικά από την Ηπειρωτική γη.

Στόχος του σχεδιασμού της ιστοσελίδας ήταν η παρουσίαση των προϊόντων της επιχείρησης, η προβολή των διαφημιστικών της δράσεων καθώς  και η διαδρομή της στο χρόνο. Δημιουργήσαμε κατάλληλη υποδομή για την προβολή των διαφημιστικών βίντεο της επιχείρησης. Επιπρόσθετα αναλάβαμε εξολοκλήρου την φωτογράφιση των προϊόντων μέσα σε κατάλληλα διαμορφωμένα περιβάλλοντα και παράγαμε θεματικές φωτογραφίες κατάλληλες για την χρήση τους σε social media, διαφημιστικά spot κ.α.

Σχεδιασμός E-Shop

Είτε πρόκειται για υφιστάμενο είτε για δημιουργία νέου e-shop, στην Webgrow δημιουργούμε από την αρχή ή επανασχεδιάζουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Σας υποστηρίζουμε σε κάθε στάδιο από την έναρξη της λειτουργίας του αλλά και σε όλη την πορεία του ώστε να είναι αποτελεσματικό και αποδοτικό.

Τα E-Shops που δημιουργούμε ανταποκρίνονται σε κινητά, tablet, laptop και σταθερούς υπολογιστές με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Συγκεκριμένα, για κάθε eshop υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσης κάποιων ή και όλων των παρακάτω λειτουργιών στον κώδικα CMS:

  • Βελτιστοποιημένοι σύνδεσμοι για μηχανές αναζήτησης όπως η Google
  • Γρήγορη φόρτωση της σελίδας με τη χρήση LazyLoad εικόνων.
  • Χάρτης  με όλους τους συνδέσμους του E-Shop που διευκολύνει τη γρήγορη ανίχνευση του από τις μηχανές αναζήτησης Site Map.
  • Στατιστικά πωλήσεων και εσόδων, πελατών, παραγγελιών.
  • Backup του eshop με αποθήκευση των αρχείων για τουλάχιστον μία βδομάδα.
  • Σύνδεση με Google Analytics (για τη λήψη στατιστικών επισκεψιμότητας).
  • Σύνδεση στη Google Search Console (διευκολύνει την ανίχνευση του eshop από τη Google).
  • Λειτουργία Cache, για την ταχεία φόρτωση του E-Shop.

Με τη χρήση των εργαλείων marketing και remarketing στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα οι πωλήσεις του μπορούν να ανέβουν σε θεαματικά επίπεδα.

Τα Σχετικά προϊόντα σε ένα  E-Shop  περιλαμβάνουν προτάσεις για παρόμοια ή και συμπληρωματικά είδη του προϊόντος που ενδιαφέρει τον επισκέπτη, διευκολύνοντας τον στην επιλογή του.   Επίσης αυξάνει τις πωλήσεις του καταστήματος σας. 

Τα  Social Media με τα κουμπιά κοινής χρήσης (share) στις σελίδες των προϊόντων, δίνουν στους πελάτες σας τη δυνατότητα να τα παρουσιάσουν σε αυτούς που επιθυμούν. 

Το Φιλτράρισμα των προϊόντων είναι ένα σημαντικό εργαλείο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η δημιουργία  πολλαπλών φίλτρων αναζήτησης διευκολύνει τον επισκέπτη να  εντοπίσει ευκολότερα το προϊόν που επιθυμεί. Το φιλτράρισμα μπορεί να γίνει με βάση τις τιμές, τη δημοτικότητα, το χρώμα, το μέγεθος, το υλικό και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε. Έτσι οι πελάτες κάθε φορά που επισκέπτονται το E-Shop σας  δεν χάνουν χρόνο για να εντοπίσουν το προϊόν και η αγορά του προϊόντος είναι για αυτούς μια ευχάριστη εμπειρία.

Οι πληροφορίες σχετικά με το προϊόν όπως η λεπτομερής του περιγραφή αλλά και οι φωτογραφίες του, κατέχουν σημαντικό ρόλο στην απόφαση αγοράς του επισκέπτη σε ένα E-Shop αλλά και στις κριτικές που θα αφήσει σχετικά με το προϊόν  και το κατάστημα σας.  

Η ασφάλεια των συναλλαγών και η άμεση επιβεβαίωση ότι η συναλλαγή του ολοκληρώθηκε επιτυχώς είναι πολύ σημαντική στις διαδικτυακές αγορές. Ο πελάτης λαμβάνει την επιβεβαίωση της παραγγελίας του και ενημερώνεται για την εξόφληση της μέσω email. Η διασύνδεση μπορεί να γίνει με όποια τράπεζα επιθυμείτε καθώς και με PayPal και  Viva Wallet.  Η συναλλαγή επίσης μπορεί να γίνει με αποστολή σε τραπεζικό λογαριασμό, αντικαταβολή ή και παραλαβή από το κατάστημα.

© Copyright WEBGROW 2020.   All rights reserved